BABIES BLINK ANGEL PINK GLOWING HARGA MURAH GILER

BABIES BLINK ANGEL PINK GLOWING HARGA MURAH GILER


BABIES BLINK ANGEL PINK GLOWING HARGA MURAH GILER

ANGLE PINK GLOWING HARGA MURAH GILER yang lebih mendalami kulit seseorang untuk kelihatan bersih,bersinar dan licin tanpa berminyak dan juga mampu membekalkan vit e serta vit c pada kulit supaya kelihatan tidak kering sentiasa lembap dan licin dari parut2 jerawat.

set ini di datangi dengan White Bubble Soap untuk membuang semua kotoran pada wajah seharian dengan datangnya habuk2 dan peluh,serta membekalkan kelembapan pada kulit serta mencerahkan.Di perkaya dengan rose oil,apricot paste,serta serbuk emas 24k,dan memberikan ketenangan release tention(terapi minda).

Bagi Retouch Day Cream pula sangat2 best kerana ianya di jadikan cream untuk menghalang sinaran uv matahari dan ianya di jadikan sebagai bedak asas bagi sesiapa yang ingin tampil untuk make up bak kata senang foundation 2in1. Di perkaya dgn mineral water untuk kulit tidak berminyak dan tampak kemas tekstur di kulit wajah..serta 100% tidak melekit.
Sparkling Essence pula di gunakan pada siang dan malam hari untuk menampakkan kulit sentiasa berkilat dan bersinar tanpa berminyak dan pertumbuhan jerawat dan menghilangkan jeragat ringan dan bintik2 hitam tekstur yang sangat wangi dan ringan dengan kilauan blink2 diamond pada sparkling essence yang sangat halus apabila di pakai.

Angel Night Cream adalah sesuai untuk kegunaan malam hari bagi mengekalkan sebum terjadinya minyak akan tetapi tampak glowing dan cerah. Membaiki tekstur kulit yang lekuk2 akibat jerawat batu dan mampu memberikan kulit yang bersinar seperti terkena lampu yang bercahaya.

ANGLE PINK GLOWING SET lebih fokuskan untuk kulit sentiasa kelihatan BERSINAR ,CERAH seperti kilauan cermin dan juga kulit akan kelihatan sentiasa seperti BERHIAS..
ANGLE PINK GLOWING SET = (skin+make up treatment)

so sape cakap kulit bermasalah tidak boleh make up dan berhias???
sebab risau kan???bila padam je make up kulit naik jerawat sana sini apabila jadinya kulit yang sensitif!!!

dengan angel pink anda dah jimat kerana di siang hari cukup dengan 2 barang tu sahaaj. Untuk kulit anda bersolek dan malam kita treatmentkan skinSET ABIES BLINK ANGEL PINK GLOWING HARGA MURAH GILER : 4IN1

i) White Bubble Soap
ii) Retouch Day Cream
iii) Sparkling Essence
iv) Angel Night Cream

FUNGSI : lebih fokuskan untuk kulit sentiasa kelihatan BERSINAR ,CERAH seperti kilauan cermin dan juga kulit akan kelihatan sentiasa seperti BERHIAS..

ANGLE PINK GLOWING SET = (skin+make up treatment)

ANGEL PINK SET MENJADIKAN KULIT SESEORANG KELIHATAN LEBIH BERSIH,BERSINAR DAN LICIN TANPA BERMINYAK DAN JUGA MAMPU MEMBEKALKAN VIT E SERTA VIT C PADA KULIT SUPAYA KELIHATAN TIDAK KERING SENTIASA LEMBAP DAN LICIN DARI PARUT2 JERAWAT.
SET INI DI DATANGI DGN 4 ITEM, IAITU :

❤WHITE BUBBLE SOAP
- UTK MEMBUANG SEMUA KOTORAN PADA WAJAH SEHARIAN DENGAN DATANGNYA HABUK2 DAN PELUH,SERTA MEMBEKALKAN KELEMBAPAN PADA KULIT SERTA MENCERAHKAN DI PERKAYA DENGAN ROSE OIL,APRICOT PASTE,SERTA SERBUK EMAS 24K DAN MEMBERIKAN KETENANGAN RELEASE TENTION(TERAPI MINDA)

❤RETOUCH DAY CREAM

- CREAM UTK MENGHALANG SINARAN UV MATAHARI DAN IANYA DI JADIKAN SEBAGAI BEDAK ASAS BAGI SESIAPA YG TAMPIL UTK MAKE UP BAK KATA SENANG FOUNDATION 2 IN 1..DI PERKAYA DGN MINERAL WATER UTK KULIT TIDAK BERMINYAK DAN TAMPAK KEMAS TEKSTUR DI KULIT WAJAH..SERTA 100% TIDAK MELEKIT.

❤SPARKLING ESSENCE
- DIGUNAKAN PADA SIANG DAN MALAM HARI UTK MENAMPAKKAN KULIT SENTIASA BERKILAT DAN BERSINAR TANPA BERMINYAK DAN PERTUMBUHAN JERAWAT DAN MENGHILANGKAN JERAGAT RINGAN..DAN BINTIK2 HITAMTEKSTUR YG SANGAT WANGI DAN RINGAN..DENGAN KILAUAN BLINK2 DIAMOND PADA SPARKLING ESSENCE YG SGT HALUS APABILA DI PAKAI.

❤ANGEL NIGHT CREAM
- SESUAI UTK KEGUNAAN MALAM HARI BAGI MENGEKALKAN SEBUM TERJADINYA MINYAK AKAN TETAPI TAMPAK GLOWING DAN CERAH.MEMBAIKI TEKSTUR KULIT YG LEKUK2 AKIBAT JERAWAT BATU.DAN MAMPU MEMBERIKAN KULIT YG BERSINAR SEPERTI TERKENA LAMPU YG BERCAHAYA.

SESUAI DIGUNAKAN OLEH LELAKI DAN PEREMPUAN


HARGA BABIES BLINK ANGEL PINK GLOWING HARGA MURAH GILER


1 SET
RM 70.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 SET
RM 130.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)3 SET
RM 180.00
                 (Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)                   Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Pilih
**************************


**JB-EF**
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Zaudin Saad | Zaudin Template
Copyright © 2015-Sampai Kiamat Hub Kecantikan dan Kesihatan Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Zaudin Template
Proudly powered by Blogger