Babies Blink Pinkish Whitening (4 in 1 ) Harga Murah Giler

Babies Blink Pinkish Whitening (4 in 1 ) Harga Murah Giler


Borong Babies Blink Pinkish Whitening (4 in 1 ) Harga Murah Giler

Borong Babies Blink Pinkish Whitening (4 in 1 ) Harga Murah Giler


Set Babies Blink mengandungi :
1. Day Cream Babies Blink
2. Night Cream Magic Babies Blink
3. Glutacoll soap
4. Whitening Repair Serum 10ml

KANDUNGAN SET BABIES BLINK :
99% kandungan Set Babies Blink mengandungi :
1. Pati Ibu Putih
2. Krim Glutathione
3. Pati Buah Berry + Susu Madu
4. Whitening Serum 20ml

FUNGSI NIGHT MAGIC BABIES BLINK :
✔ Pencerahan yang berganda dan cepat tanpa sebarang pengelupasan
✔ Kulit menjadi gebu dan kenyal seperti bayi
✔ Halus dan segar tanpa sebarang cela dan jerawat
✔ Memudarkan parut-parut hitam dan parut jerawat dan kesan terkena minyak dan air panas
✔ Boleh digunakan seawal umur anak gadis 12 tahun
✔ Pipi menjadi "pinkish"

FUNGSI LAIN NIGHT MAGIC BABIES BLINK :
✔ Mengecilkan pori-pori muka
✔ Mematikan jerawat
✔ Membantutkan pertumbuhan jerawat
✔ Melicinkan struktur kulit wajah
✔ Mencerah 5x ganda dan melembutkan kulit selembut kulit bayi
✔ Berkesan dalam masa 24 jam

Ramai wanita yang ingin cantik dan anggun tetapi tidak sedar produk kecantikan yang mereka guna mengandungi bahan kimia berbahaya seperti HIDROQUINON & MERKURI yang boleh menambahkan masalah kulit kita.

Jangan risau! Set Babies Blink Pinkish Whitening tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang berbahaya di dalam kandungannya.

Borong Babies Blink Pinkish Whitening (4 in 1 ) Harga Murah Giler

Borong Babies Blink Pinkish Whitening (4 in 1 ) Harga Murah Giler


SOALAN LAZIM SET BABIES BLINK PINKISH WHITENING LYANAZ BEAUTY CARE :
1. Berapa harga set Babies Blink Pinkish Whitening?
Harga promosi kita bagi RM85.00 Semenanjung / RM90.00 Sabah/Sarawak. PERCUMA kos penghantaran.

2. Apa kandungan Babies Blink Pinkish Whitening ni?
99% kandungan Babies Blink Pinkish Whitening ialah pati ibu putih, krim glutathione, pati buah beri dan pati susu madu. Ianya TIDAKtidak mengandungi sebarang bahan kimia yang berbahaya seperti hidroquinon, merkuri, dan lain-lain.

3. Seawal usia berapa dah boleh pakai Set Babies Blink Pinkish Whitening ni?
Anak gadis seawal usia 12 tahun dah boleh memakai Set Babies Pinkish Whitening ni.

4. Ibu mengandung (preggy mom) boleh tak pakai Set Babies Blink ni?
Boleh tiada masalah

5. Dari mana asal produk Set Babies Blink Pinkish Whitening?
Diasaskan oleh pengasas Lyanaz Beauty Care

6. Bagaimana cara pemakaian Set Babies Blink ni?
Cara pakai :
1. Cuci muka dgn sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air & keringkan.
2. Guna toner (jika ada) utk menutup pori2 wajah
3. Pagi : Apply krim siang Babies Blink di serata wajah & ratakan. Malam : Apply krim malam Babies Blink di serata wajah & ratakan.

Untuk kulit extra kering : mix kan sikit krim siang dengan air
Untuk kulit berminyak & berjerawat : Maintain sahaja, tp kalau terlalu berminyak, krim malam selang-selangkan

7. Boleh borong tak Set Babies Blink ni?
BOLEH, tapi kena tanya keberadaan stok (stok cukup @ tak), SMS/Whatsapp saya utk harga borong.

8. Kulit sensitif boleh guna tak?
Bergantung kepada situasi kulit. Kandungan Babies Blink tidak membahayakan. Beritahu kami masalah/situasi kulit anda, tahap mana dan kami akan membantu anda sebaik mungkin

9. Ada buat HARGA ISTIMEWA tak?
ADA, setiap pembelian Babies Blink bersama apa-apa product lain di fb kami. Dijamin berpatutan. Bergantung kepada stok.

10. Boleh beli loose tak? Means beli asing-asing produk Babies Blink ni?
BOLEH, tetapi harganya agak mahal. Seelok-eloknya beli satu set untuk kesan yang menakjubkan.

11. Berapa lama untuk dapatkan kesan pencerahan selepas guna Babies Blink?
Kesannya seawal seminggu depends on kekerapan pemakaian & tona kulit.

12. Saya ada jeragat, boleh hilang tak jeragat tu kalau pakai Set Babies Blink ni?
InsyaAllah boleh, selalunya dalam masa sebulan ke 2 bulan bergantung kepada ketebalan kulit dan punca jeragat tersebut.

13. Saya ada jerawat yang teruk, boleh ke hilangkan jerawat ni serta merta dengan Babies Blink ni?
InsyaAllah dengan kaedah penggunaan yang betul & konsisten, jerawat akan surut dan kecut. Perlu diingatkan, jerawat tumbuh disebabkan banyak faktor seperti hormon, kotoran luaran & dalaman dan sebagainya. Bukan sesuatu yang pelik jika jerawat keluar kerana Babies Blink bukanlah ubat untuk penawar jerawat tetapi merawat masalah jerawat & kulit muka . Teruskan penggunaan seperti biasa, InsyaAllah jerawat yang tumbuh akan kecut serta merta.

14. Sabun Glutacoll Babies Blink boleh potong tak?
BOLEH, untuk penjimatan. Tiada masalah.

15. Ada pantang apa-apa tak kalau guna Babies Blink? Contohnya compact powder?
TIADA pantang, cuma jauhkan dari chemical based.

16. Masa mula-mula pakai Babies Blink, kulit mula mengelupas. Apa yang patut saya buat?
Pengelupasan berlaku atas beberapa sebab :
1. Kulit muka terlalu nipis sebab selalu bertukar-tukar skincare, gatal berpunca pencemaran kosmetik terdahulu.
2. Gap (jarak) anda stop menggunakan skincare lama amat dekat.
3. First time pakai skincare yang peeling jadi gatal disebabkan sel mati yang ditanggalkan.

Jika sebelum ni anda pernah memakai apa-apa skincare, anda diwajibkan rehatkan kulit seketika dalam seminggu-2 minggu supaya kulit anda kembali normal dan tidak terkejut dengan pemakaian skincare baru. Digalakkan mempunyai pelembap/penyegar untuk mengekalkan kelembapan kulit serta mempunyai perlindungan UV/sunblock yang melindungi dari both UVA & UVB sbb 2 jenis UV ni kesannya terhadap kulit juga lain & sunblock yg mempunyai SPF yang tinggi.

Untuk kes sebab 1 : Berhenti dulu dan guna cara tradisional
Untuk kes sebab 2 : Jarakkan lebih lama at least 2 minggu
Untuk kes sebab 3 : Teruskan penggunaan dan selang-selangkan penggunaan krim malam

Testimoni Babies Blink Pinkish Whitening 

(4 in 1 ) Harga Murah Giler


Testimoni Babies Blink Pinkish Whitening (4 in 1 ) Harga Murah Giler

Testimoni Babies Blink Pinkish Whitening (4 in 1 ) Harga Murah Giler

Testimoni Babies Blink Pinkish Whitening (4 in 1 ) Harga Murah Giler

Testimoni Babies Blink Pinkish Whitening (4 in 1 ) Harga Murah Giler

Testimoni Babies Blink Pinkish Whitening (4 in 1 ) Harga Murah Giler

Testimoni Babies Blink Pinkish Whitening (4 in 1 ) Harga Murah Giler

Testimoni Babies Blink Pinkish Whitening (4 in 1 ) Harga Murah Giler

Testimoni Babies Blink Pinkish Whitening (4 in 1 ) Harga Murah Giler



Harga Runcit Babies Blink Pinkish Whitening (4 in 1 ) Harga Murah Giler

RM 80.00/SET
                        (Semenanjung - Termasuk Pos)                      

RM 85.00/SET
(Sabah & Sarawak - Termasuk Pos)    


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Harga Berbeza Mengikut Lokasi->Sila Pilih Lokasi










Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Zaudin Saad | Zaudin Template
Copyright © 2015-Sampai Kiamat Hub Kecantikan dan Kesihatan Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Zaudin Template
Proudly powered by Blogger