Tongkat Azimat Madura Harga Murah Giler

Tongkat Azimat Madura Harga Murah Giler

Tongkat Azimat Madura Harga Murah Giler


Mempunyai 3 warna : HITAM, PUTIH & COKLAT (Fungsi sama sahaja)

Tongkat Azimat Madura Harga Murah Giler

Tongkat Azimat Madura Harga Murah Giler

Tongkat Azimat Madura Harga Murah Giler


Tongkat Ajimat Madura diperbuat dari herba terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Tongkat Ajimat Madura dicipta berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara faraj dan mengikat kasih suami. Tongkat Ajimat Madura adalah untuk dipakai, bukannya untuk dimakan.

Tongkat Azimat Madura Harga Murah Giler

.
Khasiat Tongkat Ajimat Madura Harga Murah Giler
1. Tongkat Ajimat Madura memberi kemesraan yang luar biasa dalam hubungan seks suami isteri.
2. Tongkat Ajimat Madura menyembuhkan penyakit keputihan.
3. Tongkat Ajimat Madura menghilangkan bau busuk faraj.
4. Tongkat Ajimat Madura melenyapkan rasa gatal difaraj.
5. Tongkat Ajimat Madura mengeringkan faraj dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan seks dengan suami.

Tongkat Azimat Madura Harga Murah Giler
.
Cara Guna Tongkat Ajimat Madura Harga Murah Giler

1. Ambil Tongkat Ajimat Madura dan masukkan 3/4 darinya secara perlahan-lahan ke dalam faraj.
2. Tinggalkan selama 1-2 minit.
3. Keluarkan dan kemudian cuci dengan bersih untuk digunakan di lain masa.
4. Jika hendakkan faraj yang ketat semasa bersama suami, gunakan Tongkat Ajimat Madura 1/2 jam sebelum hubungan seks.

Perhatian! Tongkat Ajimat Madura tidak sesuai untuk wanita mengandung kerana mengandungi manjakani. Manjakani tidak digalakkan untuk wanita mengandung kerana boleh mengetatkan faraj sehingga anda sukar untuk bersalin.

Ketahuilah wahai kaum Hawa…. Kerana tidak mahu pasangannya berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun disudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh.

SEBAB ITULAH ADA SESETENGAH LELAKI YANG TELAH BERUMAHTANGGA MENCARI YANG LAIN SECARA TERANG-TERANGAN ATAU SECARA SEMBUNYI DAN SUDAH TENTULAH PILIHAN UTAMA MEREKA ADALAH YANG SEMPIT dan KETAT….

Testimoni Tongkat Azimat Madura Harga Murah Giler

1.Hye dear, ptg smlm I dh terima madura tu..dh try pun.. Mujarab sangatlah, mula2 ragu2 juga nak masukkan bende tu..husband cakap cubalah masukkan sikit2..xsangka baru sekali pakai, bau g xmenyenangkan dh xda, pastu fit sgt ar kt situ sampai nk insert balik dh pyah nak masuk..Husband kata dh jadi ank dara balik!! Hahaha, husband bertambah syg la pasni..thanks..

2.Akak dh lama guna madura ni..mmg sempit..mmg sedap..he3 sampai cik abg tak terkata apa..kita punya keputihan pun kurang, xde bau kt kita punya tut, pendek kata mmg ok sgt la madura ni..setakat dh bertahun akak guna nix de langsung side effect..lg best ada la..he3..hah,kalo yg baru bersalin tu kena tunggu luka tu baik dulu baru boleh pakai..kalo x pedih kat jahitan tu..


3.Pertama kali saya guna Tongkat Ajimat Madura hanya kerana untuk menghilangkan keputihan dan bukan untuk tujuan seks...
Saya insert pada faraj yg dah dibersihkan...dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least...tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit...so sy folow yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan benda tuh macam serap dan sempitkan liang faraj...lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa faraj saya macam kering sbb liang dah sempit...bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan...rasa kering dan ketat sungguh ketara...
mmmm mlm tuh lepas 1 jam saya guna Tongkat Ajimat Madura..teringin lak nak buat hubungan badan dgn suami dan aduhai repeat lak lagi about 2 hours before the intercourse... Terkenang saya masa malam pertama...mengigil saya kerana faraj saya ketat sgt2 ...suami sy pun pelik first tima lah puloq dengar suami mengerang...maaf sensor sikit...masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks...dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya...
seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus .....melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi...saya sekarang adalah ibu kpd 4 org anak... selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2... hanya sekadar melepaskan tanggungjawab... dan melampias nafsu jerk...
thanks TONGKAT AJIMAT MADURA...saya akan rekemen pada kawan2...kalau encik nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la...tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact encik lagi. oh ya.. satu lagi ada tak ubat kuat dan tahan lama kerana kesihan lak pada suami puas control.. ha ha ha

4. Saya tinggal berjauhan dengan suami disebabkan tugas dan kerjaya masing2..KAmi bertemu 1bln sekali atau paling kerap pun 2x sebulan..Saya dah mempunyai 2org ank..jadi lepas bersalin rasa saya punya tu longgar sangat & banyak lendir..Mcm2 produk dah cuba tapi kurang berhasil..Lepas saya tgk kat FB yatie ni saya berminat nak cuba..Alhamdulillah..memang berhasil sangat. Pertama kali guna pun dah rasa hasilnya..Lendir pun dah kurang..Hubungan intim pun makin "panas".Suami hairan bila rasa "kelainan" pada diri saya mlm tu..sampai 2round dia minta saya..hihii..

5. Thanks yatie..barang dah dapat..dah try pun..mmg best!!! Sampai hubby mengaku kalah!!!Wakakaka..


Harga Tongkat Azimat Madura Harga Murah Giler
(Free POS)

RM 25.00/PCS 
                        (Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)                      

Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)


PUBLIC BANK:

45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)


CIMB BANK:

7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)


MAYBANK:

1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Pilih Warna
**************************


Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Zaudin Saad | Zaudin Template
Copyright © 2015-Sampai Kiamat Hub Kecantikan dan Kesihatan Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Zaudin Template
Proudly powered by Blogger