Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler

Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler

Borong Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler

Borong Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler



SATU SET ADA LIMA WARNA !!! HEBAT...HEBAT....

Borong Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler


MACAM MASUK KELAS MAKE UP!
Produk Jepun, hasil kajian di Filipina Cherry Laboratory.
Sangatlah senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!
Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit lansung!)

Bedak Arab...Pemakaian yang amat mudah menjadikan kulit muka seakan-akan kita memakai foundation....kulit muka akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya dan terasa ringan di muka..
Tidak perlu lagi sebarang FOUNDATION...kerana bedak ini 3 dalam 1...as mouisturizer, foundation n alas bedak...jimat bukan???
Suci dan Halal..serta boleh dibawa solat..
Tahan Selama lebih 8 jam dan jika berpeluh akan lebihcantik...

Borong Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler

Borong Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler

TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!
1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!
2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,
Sesiapa sahaja sesuai pakai.
3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.
4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.
5. Mengecutkan jerawat.
6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.
7. Tahan Selama lebih 8 jam.
8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.
9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.
10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.

Borong Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler

Cara Guna Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler :-
Basahkan span & sapukan kat bedak tu & terus pakai.


Testimoni Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler :-


Testimoni Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler

Testimoni Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler

Testimoni Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler

Testimoni Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler

Testimoni Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler

Testimoni Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler

Testimoni Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler



Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler Arab Review




Harga Runcit Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler 

RM 90.00/Unit
(Semenanjung - Termasuk Pos)

RM 95.00/Unit
(Sabah/Sarawak - Termasuk Pos) 
RM 115.00/Unit
(Brunei/Indonesia/Singapura - Termasuk Pos) 

Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Harga Berbeza Mengikut Lokasi->Sila Pilih Lokasi


Harga Borong Bedak Arab Kokkuryu Super Summer Cake 5 In 1 Harga Murah Giler : 

RM 65.00/Pcs 
(Minimum Order 12 pcs- Tidak Termasuk Pos)







Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Zaudin Saad | Zaudin Template
Copyright © 2015-Sampai Kiamat Hub Kecantikan dan Kesihatan Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Zaudin Template
Proudly powered by Blogger