GlutaCaps Harga Murah Giler

GlutaCaps Harga Murah Giler




Sebotol ada 30 biji . Makan 2biji sehari (selama 1mggu). lepas 1 minggu makan 1biji je sehari..15 minit selepas sarapan . Sekotak tahan 30 hari 





Nak kan kulit muka 1, 2 atau 3 tona lebih cerah??! Kulit cerah, segar, putih bersih dan yg paling penting tak perlu mekap tebal pun nampak cantik natural je! Glutacaps adalah produk pemutihan kulit yg selamat digunakan & keberkesanannya dibuktikan. Inilah produk yg anda cari2 selama ini…

Glutacaps bertindak dengan memutih & mencerahkan kulit diseluruh muka dan badan secara rata, ia berfungsi menjadikan kulit lebih lembap dan lembut, mengatasi mslh kulit kering serta membasmi jerawat.

Glutacaps harga murah giler pil pencerahan 1 badan – Memutihkan Seluruh Kulit

Anda ada masalah tona kulit tak sekata dan gelap?
Jerawat & parut jerawat yang banyak dimuka?
Kulit tak bermaya & kusam?

Mesti rasa stress kan bila masalah kulit byk sangat. 
Nak keluar pun…hmm…rasa tak yakin je..
Kene pakai mekap tebal sikit baru rasa ok..

Woww!! Tak sangka betul atlast ada jugak produk yang betul-betul berkesan! Baru 1 minggu guna kesan dah nampak dekat muka, tapi ape yg mengejutkan seluruh badan sekali putih, siyes uolls dengan Glutacaps mmg sangat best!


1st produk pemutihan yg paling byk ingredient di Malaysia. 1 kapsul mengandungi 500mg yg bebas bahan kimia sebab tu kesannya cepat. Dalam masa 12 jam badan kita memerlukan lebih 500mg gluta untuk pencerahan kulit. Jadi klu 24 jam, ngam2 lah 2 biji untuk kesan yg cepat. Dengan Glutacaps uolls jgn risau ye, tak ada kesan sampingan sebab produk ini telah pun lulus ujian sijil racun dpd USM.

Bahan aktif gluta yg original dari tumbuhan ini akan mmbantu mgurang & memudarkan jerawat selain pemutihan badan secara beransur-ansur.

Haa…ni pulak kita nak terangkan dekat uolls..apa beza putih vs putih cerah berseri? Kalau putih sahaja muka uolls akan nmpak pucat. tapi dengan consume Glutacaps, uolls putih, cerah dan berseri lagi….baru la kulit cerah tu nampak betul2 naik kan? Putih kemerah-merahan…mcm orang baru kawin, muka cerah berseri-seri je...sapa tak nak yunk..

Anda akan perasan muka, tangan & badan akan nmpak lebih putih kemerah-merahan secara natural.
Jom cuba sekarang uolls sebelum hrga lebih mahal. Coz sekarang uolls dah tau kenapa gluta, HA & vitamin c original bagus kan?? Tak ada produk yg seefektif glutacaps dgn gabungan 3 bahan yg hebat ni tau…



Jom cantik, putih gebu-gebas dengan glutacaps!

Anda nak putih tapi takut nak suntik/cucuk2 ni?
Glutacaps kesannya umpama anda mengambil suntikan pencerahan!
Untuk pengetahuan, gluta ni mmg dah lama digunakan untuk pencerahan kulit. klu dinegara Thailand boleh kata hampir majoriti amalkan pengambilan gluta sama ada secara makan/ suntikan yg dah jadi kebiasaan penduduk disana. Sebab tu la uolls tengok kulit mereka lbih putih, gebu & cantik2 je…

Kandungan glutacaps harga murah giler


  1. 100mg vitamin c
  2. 350mg pure l glutathione Gred AAA dari Jepun
  3. 50mg hyaluronic acid


Kelebihan Glutacaps Harga Murah Giler


  1. Kulit semakin glowing & bertambah putih
  2. Jeragat & pigmentasi hilang
  3. Mensekatakan tona kulit muka
  4. Menghapuskan jerawat
  5. Menghilangkan parut jerawat
  6. Menegangkan kulit muka
  7. Antioksidan
  8. Memulihkan katarak & glukoma
  9. Membekalkan kandungan air
  10. Menghilangkan kedutan di wajah
  11. Mengekalkan kelembapan wajh
  12. Menggalakkan pembaharuan kolagen dlm badan
  13. Pencerahan kulit 1 badan



Apa yang anda bakal anda rasai dengan Glutacaps Harga Murah Giler?


  1. Memutih & mencerahkan muka dlm 3 hari sahaja
  2. Parut degil & lama semakin pudar dan beransur hilang
  3. Menyingkirkan JERAWAT + JERAGAT
  4. Kulit muka bertambah lembut & lembap
  5. Memutihkan 1 badan
  6. Tona warna kulit menjadi sekata
  7. Kulit jadi putih kemerah-merahan (ada seri)
  8. Menjimatkan diantara produk pemutihan lain
  9. Bibir menjadi merah secara semulajadi
  10. Menjadikan perut sentiasa kenyang (boleh slim)
  11. Gluta & collagen dalam badan menjadi aktif seawal 2 jam selepas makan
  12. Mengunakan bahan aktif gluta original 100%
  13. Anda bakal rasa sgt menyesal sebab tak ambil dari dulu lagi
  14. Kawan2 bakal puji anda semakin putih, gebu & flawless


GlutaCaps merawat skin problem dari luar & dalam. Produk nie tak ada kesan sampingan sebab ingredient dia hanyalah glutathione + vitamin c + hyaluronic acid sahaja dimana bahan ni lah yg sering digunakan oleh pakar2 kulit untuk treatment2 yang mahal diluar sana..

Glutacaps juga bebas bahan kimia, tak ada kandungan hormon jadi takde kesan sampingan negatif sprti naik jerawat @ gangguan kitaran period. Selain tu, glutacaps bebas dari collagen so uolls tak akan mengalami masalah allergic ataupun berat naik so boleh consume tanpa ragu & was2...


GlutaCaps Lulus KKM


Ramai yg bertanya mengenai kelulusan kkm untuk glutacaps… di sini sudah terbukti yg glutacaps telah disahkan selamat dimakan oleh kementerian kesihatan.. Boleh rujuk gambar no KKM diatas

Produk Glutacaps berkesan seawal 1-7 hari je. Uolls tanye kenapa kesan cpt?? sebab kami hanya gunakan material gluta gred AAA yg terbaik sahaja.


Cara Makan GlutaCaps Harga Murah Giler


FOLLOW CARA AMBIL GLUTACAPS HARGA MURAH GILER

Anda akan dpt kulit yg putih berseri, glowing & lembut.
Satu badan boleh putih dlm masa 4 -7 hari sahaja

☞ Ambil 1 kapsul 30 minit before breakfast
ATAU
☞ 1 kapsul sebelum tidur
☞ Kalau nak lebih cepat kesan, Untuk 1st Week ambil 2 biji.
1 biji sebelum breakfast & 1 biji sebelum tidur
☞ Selepas minggu pertama pengambilan, baru makan sebiji sehari
☞ Teruskan ambil glutacaps untuk kesan yang diidamkan

Pantang-Larang GlutaCaps Harga Murah Giler

Tak ada pantang yg berat Cuma byakkan minum air kosong
Caffeine & susu elakkan, serta kurangkan gula
Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil
Ibu menyusu boleh ambil
Seawal usia 15 tahun boleh ambil
Pesakit buah pinggang, kencing manis, sakit jantung yg tak kritikal boleh ambil

Kalau ada ambil supplement lain, jarakkan atleast beberapa jam


TESTIMONI GLUTACAPS HARGA MURAH GILER












Harga GlutaCaps Harga Murah Giler


1 BOTOL 
RM 130.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 BOTOL
RM 250.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



3 BOTOL
RM 360.00
                 (Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)                   



Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**JB-JI**




Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Zaudin Saad | Zaudin Template
Copyright © 2015-Sampai Kiamat Hub Kecantikan dan Kesihatan Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Zaudin Template
Proudly powered by Blogger