Inayah Beauty Booster Murah Giler

Inayah Beauty Booster Murah Giler


Inayah Murah

1 BOTOL = 30 BIJI

INAYAH BEAUTY BOOSTER MURAH GILER merupakan supplement lengkap No. 1 Asia, terhasil dari kombinasi bahan berkualiti tinggi dan paling bermutu untuk kepuasan pengguna yang melalui gaya hidup harian yang sibuk dan tidak banyak masa untuk memanjakan diri tapi dalam masa yang sama ingin tampil CANTIK, SIHAT dan LANGSING. Dengan pengambilan 1 biji sahaja sehari, anda boleh mengubah penampilan hanya dalam tempoh seawal 1 minggu sahaja.


Inayah Murah


KEISTIMEWAAN INAYAH BEAUTY BOOSTER MURAH GILER 

1. PURE SHARK COLLAGEN
Pertama di pasaran Malaysia menggunakan kolagen dari sumber jerung (shark) di mana kadar penyerapan nya paling pantas dan paling tinggi ke dalam badan berbanding salmon, talapia atau sumber marin lain. Ia sangat membantu dalam mengatasi masalah :

  • Menggurangkan senggugut dan keputihan
  • Melewatkan proses penuaan
  • Menghilangkan ruam, jerawat, jeragat, garis halus dan kedutan
  • Meningkatkan tenaga
  • Menguatkan sistem imunisasi badan
  • Mengalakkan pertumbuhan rambut lebat dan bersinar
  • Menguatkan kuku dan sendi tulang


2. SOY LECITHIN 
Inayah murah giler adalah supplement pertama yang mengabungkan shark collagen dan soy lecithin bagi mendapatkan bentuk badan idaman. Kehebatannya membantu pengguna :

  • Meningkatkan daya ingatan
  • Memecahkan lemak degil dalam badan
  • Membantu masalah imsonia (sukar tidur)
  • Mengelakkan penyakit kulit seperti eczema
  • Mencegah pengumpulan lemak dalam hati
  • Mempercepatkan metabolisma untuk membakar lemak
  • Membantu dalam proses penghadaman dan mengelakkan sembelit
  • Mengurangkan bengkak susu ibu menyusui bayi
  • Melangsingkan badan serta menghapuskan selulit
  • Mengekalkan bentuk badan ideal


3. MILK THISTLE 
TONIK HATI NO 1 DUNIA. Di datangkan khas dari EROPAH untuk membuang toksin di dalam badan dan HATI. Pengambilannya membantu badan lebih bertenaga dan jantung lebih sihat. Sangat di syorkan kepada penghisap rokok, peminum alkohol, yang suka minum atau makan fast food serta yang pernah guna produk kimia berbahaya. Antara kepentingan milk thistle lain ialah :

  • Membantu membina sel sel hati yang sihat
  • Melegakan sembelit
  • Menyingkirkan toksin dari hati
  • Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat
  • Pengambilan beterusan beberapa bulan akan meningkatkan penghasilan glutathione secara semulajadi
  • Menurunkan paras kolesterol
  • Mencegah kanser payudara
  • Menghilangkan rasa gatal, kemerahan, radang dan eczema
  • Sebagai antioksidan 10x lebih kuat dari vitamin E


4. L–GLUTHAHIONE
10 kali ganda lebih berkesan daripada gluthathione biasa. Menjadikan kulit mulus, halus, cerah dan gebu seperti bayi! Ianya...

  • Menjadikan warna kulit sekata, lembap dan tidak berminyak
  • Meningkatkan penyembuhan luka
  • Membuatkan kulit lembut, licin, segar dan berseri
  • Memutihkan kulit dan mengurangkan noda / tanda2 penuaan


5. MAQUIBERRY 

  • Menurunkan berat badan
  • Meningkatkan kekuatan dan daya ketahanan badan
  • Meneutralkan radikal bebas
  • Sumber Vitamin C
  • Menambahkan paras tenaga
  • Menguatkan tulang dan sendi
  • Memutihkan kulit dan melindungi kulit daripada sinaran matahari
  • Mengurangkan tahap kolesterol jahat
  • Menyokong kesihatan saluran darah dan jantung


6. POMEGRANATE

  • Membaik pulih fungsi hati dan limpa
  • Mencuci buah pinggang dan salur kencing
  • Membantu penghadaman
  • Membuang lemak berlebihan
  • Mengelakkan alahan bagi wanita mengandung
  • Mengubahsuai dan mengimbangi hormon bagi wanita menopause
  • Membaiki sistem pembersihan dan pengaliran darah
  • Merawat dan membaikpulih pesakit kencing manis
  • Menambahbaik stamina dan mengcegah penyakit lemah tenaga batin
  • Mencantikkan kulit
  • Mengurangkan pengumpulan lemak di dinding pembuluh darah


7. VITAMIN C

  • Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
  • Melindungi sel tubuh daripada kesan pencemaran
  • Melindungi daripada jangkitan dan selsema
  • Membantu mengurangkan paras kolesterol
  • Berguna dalam rawatan anemia
  • Sebagai penambah booster kepada shark collagen dan L Glutathione dalam Inayah murah giler


8. VITAMIN B

  • Menukar makanan kepada tenaga
  • Meredakan tekanan / stress
  • Membantu tumbesaran
  • Membaiki masalah kulit kepala, kelemumur, rambut gugur dan beruban
  • Mengurangkan masalah keletihan mata
  • Meredakan senggugut
  • Mencegah ulser

Inayah Murah



FAQ INAYAH BEAUTY BOOSTER MURAH GILER

1. BAGAIMANA INAYAH BERTINDAK
Supplement lengkap No. 1 Asia yang bertindak 3 dalam 1 iaitu anda pasti CANTIK, SIHAT DAN LANGSING dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER

1. ANDA BAKAL CANTIK SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN PURE SHARK COLLAGEN
Yang pertama di pasaran Malaysia!!! Ikan ni x boleh nak beli kat pasar malam mcm talapia atau salmon. Kadar penyerapan paling pantas ke dalam badan. Dengan adanya collagen yang hebat ini. Anda akan berubah menjadi JELITA SEKELIP MATA!!

2. ANDA BAKAL LANGSING SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN SOY LECITHIN
Supplement pertama yang mengabungkan shark collagen dan soy lecithin bagi mendapatkan bentuk badan idaman. Soy lecithin berfungsi sebagai PEMECAH LEMAK, PENGHAPUS SELULIT, NO MORE SEMBELIT !!!

3. ANDA BAKAL SIHAT CERGAS BERTENAGA SEBAB KAMI GUNAKAN MILK
THISTLE
TONIK HATI NO 1 DUNIA. Di datangkan khas dari EROPAH untuk membuang toksin di dalam badan dan HATI. Badan akan lbh sihat, jantung sihat. Tak ada lagi sakit jantung, badan letih lesu !! Di syorkan 100% kepada penghisap rokok,yg minum alkohol, suka minum atau makan fast food, pernah guna chemicle product.

4. ANDA BAKAL CERAH GLOWING SEBAB KAMI GUNAKAN L –
GLUTHAHIONE
10X ganda lebih berkesan daripada gluthathione biasa. Anda akan cerah kembali seperti kulit semasa anda baby dulu. Kulit halus mulus bakal jadi kenyataan dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER.


2. JAMINAN INAYAH BB
Alhamdulillah, setakat ini ramai pengguna berpuas hati dan memberi kesan yg baik kepada mereka. boleh cuba untuk lihat kesesuaian dengan badan, lgpon utk guna produk kene percaya dan positif. Lagi pula kami menggunakan ramuan berkualiti tinggi yg difomulasikan oleh pakar bertauliah sebab tu produk ni berfungsi utk cantik, sihat dan langsing. Kami juga yg pertama menggunakan pure shark collagen di malaysia. Apa2 pon kite usaha, allah swt yg tentukan. Kami di hq cuma mahu berkongsi produk yg bagus. Jika cik berminat boleh cuba.


3. CARA MAKAN
1 botol mengandungi 30 biji. Sehari hanya perlu makan 1 biji sahaja. Waktu yang paling terbaik ialah waktu selepas bangun dari tidur.
p/s : untuk yg ada gastric dan darah tinggi boleh makan selepas breakfast
special : inayah tiada pantang larang, tiada cirit birit, minum air 2 liter shj


4. BOLEH CAMPUR SUPLEMENT
Boleh kerana inayah tidak mengandungi herba, jadi tidak berlawanan antara satu sama lain. Tetapi pastikan dijarakkan pemakanan di antara supplement, sekiranya tidak berkesan atau effect yang tidak sepatutnya sila refer kami semula yer.


5. SAYA AKAN CIRIT BIRIT KE?
Tak sebab inayah tiada sebarang herba panas yang boleh sebabkan cirit birit, system pembuangan akan lancar sahaja iaitu sehari 1 atau 2 kali


6. SAYA KENE PANTANG KE?
Tak perlu pantang apa apa sebab Inayah merupakan kandungan supplement yang berkualiti tinggi di Malaysia. Namun, mengikut pakar nutrisi, bagi mendapat kadar penyerapan terbaik dan kesan maximum, jangan makan supplement dengan air bersusu atau kafein, elakkan juga minum air berkafien terlalu banyak kerana ia dapat menyekat supplement tersebut. Kita mahukan kesan terbaik apabila mencuba dan mengamalkan sesuatu produk supplement/ubatubatan.


7. PERIOD BOLEH MAKAN KE?
Boleh bagus untuk melancarkan perjalanan period dan mengurangkan senggugut


8. AIR BERAPA LITER
Hanya perlukan 2 liter sahaja sudah mencukupi


9. IBU MENYUSUKAN BAYI BOLEH CUBA INAYAH?
Semestinya boleh, membantu dalam membanyakkan susu ibu dan elak bengkak susu. Bayi tidak akan cirit birit mahupun sembelit.


10. SESIAPA BOLEH MENCUBA INAYAH?
Inayah tidak terhad kepada wanita shj. Lelaki juga Boleh Makan Inayah. Begitu juga Bagi pesakit yang Menghadapi Masalah sakit Sendi, Darah Tinggi, Hati dan Jantung. Gastrik juga boleh Makan Inayah. Ibu mengandung & Ibu menyusu Juga digalakkan mencuba Inayah kerana Inayah mengandungi Supplement yang Menyokong wanita mengandung & ibu menyusu.

Begitu Juga dengan wanita yang Ingin Berpantang, Inayah Bukan shj Mencantikkan tubuh Badan tetapi, Sihat dan Ramping. Kami pasti Ramai yang menginginkan Bentuk badan Yang cantik dan Sihat terutama Selepas Mengandung. Wanita Yang semakin Meningkat Umur akan mengalami Banyak permasalahan, terutama dari segi pertukaran Hormon dalam Badan. Maka, Inayah Insyaallah Dapat membantu menyelesaikan Masalahmasalah Anda semua.


TESTIMONI INAYAH BEAUTY BOOSTER MURAH GILER


Testimoni Inayah Beauty Booster Murah Giler

Testimoni Inayah Beauty Booster Murah Giler

Testimoni Inayah Beauty Booster Murah Giler

Testimoni Inayah Beauty Booster Murah Giler

Testimoni Inayah Beauty Booster Murah Giler

Testimoni Inayah Beauty Booster Murah Giler

Testimoni Inayah Beauty Booster Murah Giler


Harga Inayah Beauty Booster Murah Giler


1 BOTOL 
RM 140.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 BOTOL 
RM 270.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 BOTOL 
RM 390.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**MN | MIRA**




Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Zaudin Saad | Zaudin Template
Copyright © 2015-Sampai Kiamat Hub Kecantikan dan Kesihatan Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Zaudin Template
Proudly powered by Blogger