Jamu Young Gold Murah Giler

Jamu Young Gold Murah Giler


Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

1 BOTOL = 60 KAPSUL

KAPSUL HORMON & KAPSUL YOUNG GOLD EXTRA POWER MURAH GILER..
  • Fungsi dan khasiat kedua2nya adalah sama tetapi kapsul young gold extra power lebih superb,lebih efektif dan kesannya juga lebih cepat
  • Boleh amalkan kedua2nya dalam satu masa.
  • Ibu menyusu juga boleh ambil kerana tidak panaskan badan dan tidak keringkan susu badan.

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

FUNGSI UTAMA JAMU YOUNG GOLD MURAH GILER

  • Memberikan bentuk badan yang cantik dan seksi
  • Menegang,menganjal,memontok dan menambahkan size breast
  • Menghilangkan bulu roma yang lebat pada wanita seperti bulu kaki,misai dan bulu tangan
  • Kapsul hormon ini menjadi rebutan nyah dan pondan2 diseluruh negara
  • Menghilangkan bau badan dan bau peluh
  • Wanita yang mengamalkan kapsul hormon ini tidak akan terkena kanser rahim dan kanser breast
  • Mengetatkan rahim dan menghilangkan bau pada miss V
  • Menghaluskan kulit wajah dan badan
  • Menaikkan punggung yang jatuh dan leper
  • Memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan oleh wanita yang dalam pantang dan wanita yang terlalu kurus
  • Boleh dimakan oleh ibu yang menyusukan baby dan wanita dalam pantang
  • WANITA HAMIL DILARANG MAKAN!!
  • Mencantikkan kuku,rambut,kulit dan segala aset wanita
  • 1KAPSUL HORMON INI LENGKAP UNTUK SEMUA MASALAH WANITA
  • Harga yang murah berganda-ganda dari kedai jamu@farmasi
  • Herba yang digunakan adalah 100% tulen tanpa ada campuran bahan lain dan kerana itulah kesannya lebih aktif dan terbukti berkesan

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

Kandungan UTAMA Jamu Young Gold Murah Giler

Pure Pueraria Mirifica
KAPSUL HORMON EXTRA STRONG,EXTRA POWER (60bj)
(Jamu Young Gold.Jamu TERBAIK Dunia).
*** Bukan semua jamu boleh hasilkan 'effect' montok dan gebu
*** Bukan semua jamu bila mkn je keputihan keluar
*** Bukan semua jamu blh buat punggung jadi pejal dan terangkat...

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

PALING BEST sekali bila breast kita makin BESAR dan pejal..
Tipulah kalau jadi perempuan tapi mengaku berpuas hati dgn aset yg kecil,leper dan kendur! Nak beraksi depan suami pun malu... suami nak usap2 pun xlalu.Haaa ni la masanya nak berubah. Tak perlu sapu2 xperlu bancuh2. Hanya telan je.. 5saat pun xsampai.

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

Kenapa produk dlm bentuk kapsul lebih berkesan berbanding produk sapuan dan minum? Sebab setiap kapsul mengandungi dose yg TEPAT serta tidak berubah2. Kandungan jamu Young Gold Perfect Lady adalah paling tinggi berbanding produk lain bukan senang produk mcm ni nak dpt kelulusan KKM. Sebab tu ramai yg claim produk mereka dibawah AKTA MAKANAN dan bukan supplement dan bukan ubat atau jamu.

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

Pilih Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler sekiranya anda mengalami masalah berikut :

*Period tidak teratur
*Kerap sakit kepala
*Mengalami masalah keputihan & faraj berbau
*Senggugut
*Angin dalam badan
*Menghampiri monopouse & telah monopouse
*Rambut kerap gugur
*Selalu berasa letih dan wajah tidak bermaya
*Wanita dalam pantang
*Ingin memiliki zuriat
*Tidak aktif diranjang

Satu-satunya jamu di Malaysia yg diberikan pengiktirafan KKM "dapat melegakan sakit kepala"

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

JAMU YOUNG GOLD PERFECT LADY MURAH GILER JUGA SESUAI UNTUK :

*Merawat luka dalaman
*Anak dara berumur 16 tahun dan keatas
* Mengatasi masalah payudara yg kendur
*Mengembalikan bentuk badan persis ANAK DARA..
*Menaikkan seri wajah
*GLOWING dan cerahkan kulit

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

-Lulus KKM
-Lulus Labtest
-GMP
-Halal

CARA PENGAMBILAN JAMU YOUNG GOLD PERFECT LADY MURAH GILER :

Ambil 2 biji kapsul setiap pagi sebelum sarapan.
*banyakkan minum air
TIADA PANTANG LARANG SEMASA PENGAMBILAN.


Testimoni Pengguna Jamu Young Gold Murah Giler

Testimoni Jamu Young Gold Murah Giler

Testimoni Jamu Young Gold Murah Giler

Testimoni Jamu Young Gold Murah Giler


Harga Jamu Young Gold Murah Giler


1 UNIT 
RM 95.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT 
RM 180.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 UNIT 
RM 255.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**RBS**




Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Zaudin Saad | Zaudin Template
Copyright © 2015-Sampai Kiamat Hub Kecantikan dan Kesihatan Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Zaudin Template
Proudly powered by Blogger