Loffa Flawless Beauty Skincare Murah Giler

Loffa Flawless Beauty Skincare Murah Giler



Loffa Flawless Murah Giler


Set Loffa Flawless Beauty Skincare Murah Giler ni mengandungi :
- 1bar sabun susu
- 20mg – whitening day cream (spf 30)
- 30mg – whitening night cream

Loffa Flawless Murah Giler

Kegunaan Loffa Flawless Beauty Skincare Murah Giler :
– mencerahkan kulit seawal seminggu
– kecerahan secara alami dan natural
– tiada kesan sampingan
– tiada pengelupasan
– menghaluskan pori-pori
– menghilangkan jerawat & jeragat
– menghilangkan parut
– mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2.
   Multipurpose dan  boleh jimat…. Gosok je kat celahan2 yg xbape nk cerah tu..
   Kulit yg xrata pun   bole jadi rata plus gebu..
   KESAN SEAWAL SEMINGGU PULAK TUHHH… !!
- harga yang BERPATUTAN
- mesra pengguna, sesuai untuk semua lapisan umur..
- sesuai untuk ibu mengandung kerana FLAWLESS nie diperbuat daripada susu dan
  bahan-bahan semulajadi yang lain
- 100% NATURAL PRODUCT
- tiada pengelupasan atau HEALING PROCESS.
- boleh digunakan bersama product lain.
- tiada pantang seperti tak boleh make up dll.
- cream boleh tahan sehingga dua bulan dan sabun dalam sebulan bergantung pd penggunaan

Loffa Flawless Murah Giler

Harga Loffa Flawless Beauty Skincare Murah Giler


1 SET 
RM 65.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 SET 
RM 120.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 SET 
RM 165.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************



**ANAC**




Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Zaudin Saad | Zaudin Template
Copyright © 2015-Sampai Kiamat Hub Kecantikan dan Kesihatan Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Zaudin Template
Proudly powered by Blogger