Naked Face Skincare By FarraBeauty Murah Giler

Naked Face Skincare By FarraBeauty Murah Giler

Naked Face Murah Giler


TERKINI. NAKED FACE SKINCARE PRODUK TERKINI DARI FARRA BEAUTY. (PAKAR JERAWAT & JERAGAT) MAMPU MENGATASI MASALAH ANDA... .

👍Paling BEST set NAKED FACE skincare (PAKAR JERAWAT & JERAGAT) dibuat khas untuk LELAKI & WANITA, so org lelaki dah x perlu pening kepala lg nk cari skincare apa lps ni kan,

Set Naked Face Skincare By FarraBeauty Murah Giler ni cukup membantu menangani masalah anda:
✔JERAWAT SERIUS
✔JERAGAT
✔KULIT BERMINYAK
✔JERAWAT PASIR
✔KULIT KUSAM & TIDAK SEKATA
✔PENCERAHAN YANG BERGANDA .

Apa yg ada Dalam Set Naked Face Skincare By FarraBeauty Murah Giler ni?? .
👉FACE BAR COLLAGEN
👉GEL TONER (fruit acid)
👉MAGIC POWDER (face masker)
👉ARBUTIN NIGHT REPAIR .

Naked Face Murah Giler

Kenapa xde Day cream? . Ok utk set ni adalah utk perawatan penuh kulit wajah yg bermasalah & seperti yg anda tahu pemulihan kulit biasanya pd waktu mlm utk memperbaiki tisu2 yg rosak,so kita mengambil inisiatif utk lebih mementingkan penjagaan pd waktu mlm supaya anda bgun dr tidur akn merasai perbezaan kulit...

Dan set ini jg adalah khas utk lelaki dan wanita kan,org lelaki memang semua tau xsuka nk pkai cream2 ni waktu siang,kalo mlm tu dah terpaksalah kalo nk cantik kan... . . Bagi wanita plak bleh jer nk pkai mana2 day cream yg u ols suka...mudah kan!! .




Naked Face Skincare By FarraBeauty Murah Giler


1 SET 
RM 70.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 SET 
RM 130.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 SET 
RM 180.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**ANAC**






Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Zaudin Saad | Zaudin Template
Copyright © 2015-Sampai Kiamat Hub Kecantikan dan Kesihatan Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Zaudin Template
Proudly powered by Blogger