PL Super Spray Harga Murah Giler

PL Super Spray Harga Murah Giler


Borong PL Super Spray Harga Murah Giler


ISIAN LEBIH CAIR (CEPAT MERESAP) 
BOLEH GUNA 30-40 KALI
15-30 MINIT SEBELUM BERSAMA (SEKS)
100% HERBA (LULUS UJIAN MAKMAL)
BOTOL SPRAY
BERKESAN LEBIH CEPAT.

Satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pra-matang (premature ejaculation) – Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku – Hanya Dengan Spray – 100% Asli – Tanpa ubatan. Hasil segera yang berkekalan selamanya! Ubat tahan lama.

PL SUPER SPRAY™ adalah herba traditional untuk lelaki bagi menghentikan pancutan pra-matang. Herba ini dibuat daripada resepi istimewa yang dikumpulkan dari buku traditional Melayu lama.
Kemampuan setiap lelaki untuk BERTAHAN LAMA ketika bersama pasangan masing-masing berbeza mengikut faktor umur, kesihatan, keadaan fizikal serta juga keadaan psikologi atau emosi. Tidak dapat dinafikan kaum lelaki seboleh-bolehnya ingin bertahan selama mungkin ketika ketika mengadakan hubungan seks ataupun sekurang-kurangnya mampu bertahan sehingga pasangannya merasa puas atau orgasme terlebih dulu. Keinginan untuk bertahan lama mungkin boleh dikaitkan dengan faktor keegoan (tidak macho) atau naluri kelelakian.

Borong PL Super Spray Harga Murah Giler

Di samping itu juga, ada di kalangan kaum lelaki menghadapi masalah EJAKULASI PRAMATANG (premature ejaculation).

Masalah ini juga dikenali sebagai masalah cepat klimaks atau pancutan mani awal adalah satu isu yang amat menekan kaum lelaki dan juga pasangannya. EJAKULASI PRAMATANG biasanya berlaku kepada mereka yang baru sahaja memulakan hubungan seksual di mana pasangan lelaki tidak dapat mengawal klimaksnya lalu memancutkan mani awal.

Jangan sampai nanti isteri kita kutuk kita “apalah abang ni..harap badan je tegap tapi atas katil dah lah lembik cepat game over pulak tu, macam main game online ” Untuk para suami jangan jadi lelaki touch n go..Jangan nanti isteri sendiri mengutuk kita di belakang disebabkan masalah kita.

Borong PL Super Spray Harga Murah Giler

Tetapi.. Tidak Perlu Risau Kerana Di Sini Ada JalanPenyelesaiannya. Tahukah anda ? Mengikut anggaran Persatuan Andrologi Malaysia, lebih dari 2.2 juta lelaki di Malaysia mengalami masalah lemah tenaga batin daN cepat pancut. Jumlah sebenar mungkin lebih 3 kali ganda. Tetapi masalah ini hanya di ketahui oleh diri sendiri dan pasanganya sahaja. Kerana kejantanan seorang lelaki hanya teruji di katil sendiri. Rahsia seorang lelaki akan terbongkar, apabila kalah teruk di katil sendiri semasa berasmara dengan pasangannya. Ramai lelaki yang kelihatan hebat dan gagah diluar tetapi kalah teruk di atas katil sendiri..
Adakah anda juga dalam kategori ini..?

Dengan PL SUPER SPRAY Anda Akan Terkeluar Dari Statistik Di Atas… Lelaki akan merasa tertekan dan seolah-olah jatuh maruahnya di depan pasangan wanitanya. Keadaan diburukkan lagi apabila pasangannya menyuarakan perasaan kurang puas dengan hubungan kelamin mereka.
Mengikut kajian yang pernah dijalankan oleh Dr Alfred Kinsey, dia mendapati sebilangan besar lelaki (respondennya ialah rakyat Amerika) hanya dapat bertahan seminit setengah daripada awal hubungan penetratif sehingga ke peringkat pancutan mani. Sebilangan lagi dapat bertahan dua minit dan jarang sekali mencecah sehingga 15 minit.

Borong PL Super Spray Harga Murah Giler

Adakah anda juga dalam kategori ini..?
Lelaki akan merasa tertekan dan seolah-olah jatuh maruahnya di depan pasangan wanitanya. Keadaan diburukkan lagi apabila pasangannya menyuarakan perasaan kurang puas dengan hubungan kelamin mereka.

Borong PL Super Spray Harga Murah Giler

Borong PL Super Spray Harga Murah Giler

Borong PL Super Spray Harga Murah Giler

Borong PL Super Spray Harga Murah Giler

Cara Menggunakan PL Super Spray Harga Murah Giler

Cara Menggunakan PL Super Spray Harga Murah Giler


Harga Runcit PL Super Spray Harga Murah Giler


RM 70.00/Unit          (Semenanjung/Sabah/Sarawak - Termasuk Pos)                


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)


**************************


HARGA BORONG 
PL Super Spray Harga Murah Giler
(Free Pos)

10 Unit - RM 500.00(RM 50/Unit)
20 Unit - RM 960.00(RM 48/Unit)
30 Unit - RM 1380.00(RM 46/Unit)
40 Unit - RM 1760.00(RM 44/Unit)
50 Unit - RM 2100.00(RM 42/Unit)

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian BORONG Sahaja)


Harga Borong -> Sila Pilih












Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Zaudin Saad | Zaudin Template
Copyright © 2015-Sampai Kiamat Hub Kecantikan dan Kesihatan Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Zaudin Template
Proudly powered by Blogger