PL Supergel Plus Harga Murah Giler

PL Supergel Plus Harga Murah Giler

Penerangan - Satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pramatang (premature
ejaculation)

PACKING BARUPL Super gel Plus Harga Murah Giler

PL Super gel Plus Harga Murah Giler

ISI KANDUNGAN = 20ML


PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER™ mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER dibawah kepala zakar anda iaitu di bahagian yang mempunyai urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan PL SUPERGEL™ sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER™ tidak perlu digunakan.

PL Super gel Plus Harga Murah Giler

PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER akan menyerap sendiri kedalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di barat sebagai German Tran dermal Delivery system. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan nutrien melalui kulit. Oleh itu, bahan - bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin kompleks dan
antioksidan akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya ( saraf sensitiviti ) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

PL Super gel Plus Harga Murah Giler

Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku - Hanya Dengan Sapuan PL Supergel Plus Murah Giler - 100% herba Asli - Tanpa ubatan kimia. Hasil segera yang berkekalan selamanya! PL Supergel Plus Murah Giler disahkan bebas dari bahan aktif KIMIA melalui analisis makmal yang berprestij CEPP (Engineering Chemical Pilot Plan) UTM. laris dengan banyak repeat orders!
Kesan daripada penggunaan PL SUPERGEL LUS MURAH GILER  yang betul mengikut saranan yang diberikan:

TAHAN LEBIH LAMA (3 - 8 JAM)
MENIKMATI SEPENUHNYA KELAZATAN SEKS
MERASAI KEMUTAN ISTERI ANDA ORGASM
ANDA BEBAS MENUSUK MASUK KE DALAM FARAJ PELBAGAI ARAH MENGIKUT KESUKAAN TANPA PERLU TERTAHAN-TAHAN
ISTERI MENCAPAI KLIMAKS SEHINGGA 3 KALI!

Kesan dari penyerapan Tran dermal ini bermakna prestasi yang lebih lama dan memuaskan TANPA sebarang kesan kerana ianya TIDAK SAMA SEKALI menganggu saraf anda cuma ianya akan mengurang sesitiviti pada hujung kepala zakar anda sahaja. Apa yang anda perlu lakukan untuk mengalami kesan terhebat PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER™ ini ialah hanya dengan mengurutkan PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER pada zakar anda dan ianya akan membuatkan anda mengalami persetubuhan yang terhebat anda serta merta.

Apakah kandungan PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER™? Berikut adalah antara kandungan PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER™ menggunakan air suling, Aloe Vera Gel, Olive Squalene, Apricot Kernel Oil, Vitamin C, Extracts of Korean Red Ginseng, Hawthorne Berry, Ginkgo Biloba, Muira Pauma, Catuaba Bark, Cuscuta Seed dan pelbagai lagi didalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal.

PL Super gel Plus Harga Murah Giler

Kekerasan yang luar biasa: Walaupun PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER tidak direka untuk mengeraskan zakar namun begitu ada sebilangan besar pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER™ Mungkin ini disebabkan oleh salah satu herba didalam PL SUPERGEL™ yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah dikawasan zakar pengguna.

Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda: Kesan yang amat nyata PL SUPERGEL PLUS MURAH GILERadalah dari segi keupayaan anda untuk mengawal pancutan anda pada kali pertama penggunaan hinggalah anda benar - benar bersedia dan cukup puas untuk melakukan pancutan.

Wow! Apakah sebenarnya bahan - bahan semulajadi itu dan bagaimana mereka berfungsi? Seperti yang dapat anda lihat di bawah, setiap satu bahan - bahan semulajadi tersebut telah dipilih untuk memberikan kesan - kesan spesifik didalam sistem seksual lelaki...

Tetapi terdapat lebih BANYAK LAGI yang mampu PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER lakukan untuk anda!


 TEKNIK PENGGUNAAN PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER

PL Super gel Plus Harga Murah Giler

PL Super gel Plus Harga Murah Giler


Cara 1:
Ambil 1 sukatan PL Supergel Plus Murah Giler sapu urat bawah dagu dan takok sehingga kering. Tunggu 1/2 jam lagi lama lagi baik sebelum melakukan persetubuhan, ini adalah kegunaan biasa yang boleh tahan lama sedikit daripada tidak guna langsung. ( tahan lama 30 - 45 minit)

Cara 2 :
Ambil 2 sukatan PL Supergel Plus Murah Giler sapu keseluruhan kepala zakar, urat bawah dagu, takok dan kepala sekali sehingga kering tunggu 1 jam lagi lama lagi baik. Ini dapat bertahan lebih lama lagi daripada kegunaan pertama. (tahan lama 1 jam-2 jam)

Cara 3:
Ambil 3 sukatan PL Supergel Plus Murah Giler sapu keseluruhan kepada zakar biar kering (tunggu 2 jam) lepas itu ambil 2 sukatan  PL Supergel Plus Murah Giler sapu sekali lagi biar kering dan tunggu 1 jam setengah lagi lama lagi baik. Ini memang sukar untuk keluar mani, kalau basuh dengan sabun sekali pun memang sukar untuk keluar kerana kepala zakar anda sudah ada 2 lapisan PL Supergel Plus Murah Giler dan ianya boleh bertahan sehingga 2 hari.

KELEBIHAN PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER
Setiap kali penggunaan/ sapuan PL Supergel Plus Murah Giler, kesannya akan bertahan sehingga 24 jam. Pengambilan PL Supergel Plus Murah Giler sangat minima, PL Supergel Plus Murah Giler boleh digunakan sehingga 90 kali untuk setiap botol.
Tiada campuran gambir Sarawak & kimia. 100% herba terpilih.
Tidak menimbulkan rasa kebas, panas pada zakar dan isteri anda.
Tiada bau, melekit atau berminyak. Isteri anda tak akan tahu jika anda tidak memaklumkannya.
Bersih, suci (boleh dibawa solat), selamat, mudah dan sangat efektif!
PERHATIAN!!!

PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER™ tidak mempunyai sebarang kesan sampingan kecuali anda akan terasa berangin pada zakar anda, ini adalah perkara biasa kerana salah satu kandungannya ialah daun pudina untuk membantu penyerapan ubat ke dalam kulit.
Selepas anda sapu PL Supergel Plus Murah Giler dan menunggu selama 2 jam (lagi lama lagi baik), selama tempoh tersebut sekiranya anda ingin kencing anda boleh membasuh zakar tetapi hanya menggunakan air sahaja TANPA SABUN kerana sabun akan menghilangkan kesan PL Supergel Plus Murah Giler.
PL SUPERGEL  PLUS MURAH GILER™ ini juga mempunyai rasa pahit kerana ianya adalah berasaskan tumbuhan herba 100%. Oleh itu anda dinasihatkan supaya membasuh dahulu zakar dengan air biasa TANPA SABUN untuk menghilangkan rasa pahit itu.

PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER LULUS UJIAN MAKMAL DAN 100% HERBA

PL Super gel Plus Harga Murah Giler


Trivia PL Supergel Plus Murah Giler...
- 30% pelanggan kami adalah wanita
- PL Supergel Plus Murah Giler telah berada di pasaran lebih 6 tahun
- Produk herba melayu PL Supergel Plus Murah Gile telah berada di Eropah (UK) 2005, Timur Tengah 2005, Brunei/ Thailand dan Singapura 2003

Harga Runcit PL Supergel Plus Murah Giler Harga Murah Giler 

RM 50.00 

(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Termasuk Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

**************************

PL Super gel Plus Harga Murah Giler

Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Zaudin Saad | Zaudin Template
Copyright © 2015-Sampai Kiamat Hub Kecantikan dan Kesihatan Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Zaudin Template
Proudly powered by Blogger