Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler

Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler


Royal Slim Murah Giler

1 KOTAK =20 SACHET(1 SACHET 14gram)

Tiada lagi lemak lekat kat tubuh anda. Nak makan makanan kegemaran pun dah x takut2 dahkan..  Rasberry ketone sebenarnya terdapat dalam cranberry,beri hitam dan rasbery merah. Korang nak tau ape yang power sangat dalam ROYAL Slim XTREME Solution Murah Giler ?

Royal Slim Murah Giler

✔membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.
✔membantu mengawal perbentukan lemak baru dalam badan
✔mengalakan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
✔mengandungi Anti-Oksixan yang menjaga kesihatan jantung dan mengelakan barah.
✔membantu menguatkan imun sistem dalam badan
✔membantu menyingkirkan toksin dalam badan
✔membantu meningkatkan kalsium pada tulang
✔membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
✔mencegah dan mengawal selulit  Dan menyingkirkan selulit(lemak degil)dari lapisan bawah kulit. ✔membantu mengekatkan berat badan yang ideal

Royal Slim Murah Giler

ROYAL Slim XTREME Solution Murah Giler (RSXS)
Kini memperkenal ROYAL SLIM terbaru ROYAL Slim XTREME Solution Murah Giler berganda lagi power untuk turunkan berat badan. Dalam 3 bulan boleh turunkan berat dari 88kg ke 61kg.
Sesuai untuk ibu yang menyusukan bayi. Yang penting jangan lupa ambil makanan yg sihat untuk anak sekali. Masa period boleh diambil tanpa risau.

Kelebihan ROYAL Slim XTREME Solution Murah Giler
✔ membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.
✔ membantu mengawal perbentukan lemak baru dalam badan
✔ mengalakan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
✔ mengandungi Anti-Oksixan yang menjaga kesihatan jantung dan mengelakan barah.
✔ membantu menguatkan imun sistem dalam badan
✔ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
✔ membantu meningkatkan kalsium pada tulang
✔ membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
✔ mencegah dan mengawal selulit dan menyingkirkan selulit(lemak degil)dari lapisan bawah kulit.
✔ membantu mengekatkan berat badan yang ideal

Royal Slim Murah Giler

Ramuan (Ingredient) ROYAL Slim XTREME Solution:
Dextrose Anhydrose, Maltodextrin, Tricalcium Phosphate, Vitamin C, Raspberry Ketone, Garcinia, Strawberry Flavour Cranberry, Raspberry
No Kelulusan KKM: DLM.KKM-163/S25 JID 237

Kelebihan Raspberry
RASPBERRY KETONE adalah kajian terbaru dari penyelidik U.S untuk program menurunkan
berat badan kerana di sana 1/3 populasi rakyat mengalami masalah obesiti.
KETONE ialah proses Natural Chemical yang memaksa badan untuk lebih membakar lemak dan
menambah kadar-ketone dalam badan untuk ditukar menjadi tenaga dan selanjutnya memberi kesan tahan lapar yang berpanjangan

Perbezaan Royal Slim Lisho Magic & Royal Slim xtreme Solution Murah Giler:
Adalah packaging lama kami ..
Royal Slim Lisho Magic yang berperisa epal.
Royal Slim xtreme Solution Formula Terbaru
Adalah packaging baru kami.
Yang yang berperisa rasbery telah dirumus khas dengan power yang betul-betul super power berganda untuk anda..yang malas diet dan bersenam.


CARA PENGAMBILAN ROTSL SLIM XTREME SOLUTION MURAH GILER : 
Masukkan 1 sachet ke dalam 200ml air masak dalam shaker.
Goncang sampai sebati dan minum.
Sehari hanya sepeket dan minum sebelum breakfast( jika ada gastrik selepas makan )
Digalakkan minum 3 liter air mineral sehari

✔ Sesuai utk LELAKI & WANITA 
✔ KKM Approval 
✔ TERBUKTI 100% BERKESAN !!!

Testimoni Pengguna Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler


Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler

Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler

Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler

Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler

Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler

Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler


Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler

Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler

Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler


Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler


1 KOTAK
RM 110.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 KOTAK
RM 210.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 KOTAK
RM 300.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**RBS**




Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Zaudin Saad | Zaudin Template
Copyright © 2015-Sampai Kiamat Hub Kecantikan dan Kesihatan Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Zaudin Template
Proudly powered by Blogger