Angel Caps Skincare Harga Murah Giler

Angel Caps Skincare Harga Murah Giler


CANTIKKAN ORANG KOREA NIE.....PUTIH BERSIH JE KULIT D ORANG SEMUA...APA AGAKNYA YANG MEREKA MAKAN KAN...KALAU KAT MALAYSIA NIE NAK KULIT CANTIK BERSIH MAKAN PULUT BANYAK- BANYAK....TAK GITU KE....TAK JUGA SEKARANG KAN BNYAK PRODUK UTK KULIT.......NIE ANTARA PRODUKNYA....

Glutathione merupakan ibu kepada segala antioxidant!! Amalkan pengambilan glutathione and bersedia lah utk tengok proses remajakan kulit kita berlaku!

Angel Caps bukan sahaja mengandungi glutathione, tapi turut mengandungi vit C, kolagen, koenzim Q10, biji anggur dan beri.

Semua bahan2 ni merupakan ekstrak 100% pure yg berkualiti tinggi.
Sebab tu Angel Caps memang sangat2 berkesan! Putih. Gebu. Gebas. Memang merawat dari dalam sampai ke akar!

Jom jadi cantik macam Korea dengan Angel Caps!

Angel Caps mengandungi ekstrak asli L Glutathione + Vitamin C + Kolagen + Coenzyme Q10 + Biji Anggur + Beri.

Bahan2 ini diimport dari Jepun dan terbukti sangat berkesan untuk mencerah dan memutihkan kulit. Angel caps menggunakan kapsul Vegicaps yg menggunakan selulosa tumbuhan menggantikan gelatin haiwan.

Angel Caps Skincare Harga Murah Giler tu ape?


Angel Caps merupakan supplemen yg mengandungi bahan2 yg mampu mencerahkan kulit, menghilangkan jerawat, mempercepatkan pertumbuhan sel sel baru, melembabkan kulit dan menghaluskan kulit secara SEMULAJADI, SELAMAT dan BERKESAN

Kapsul Angel Caps yg terkini berwarna putih dan mengandungi serbuk halus berwarna putih. Serbuk yg terkandung dalam kapsul Angel Caps berbau agak kurang menyenangkan (bau glutathione asli)
dan berasa masam (ekstrak asli biji anggur dan beri). Kapsul Angel Caps boleh dibuka dan serbuk yg terkandung dalam kapsul boleh dimakan atau dicampurkan ke dalam minuman.


Tips Pengambilan Angel Caps Skincare Harga Murah Giler :


1. Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari

2. Ambil dengan dos yg ditetapkan untuk sebulan pertama,disarankan 2 biji sehari,bulan seterusnya sebiji sehari dah cukup...

3. Elakkan minum BERKAFEIN & BERKARBONAT...

4. Kurangkan makanan berminyak @ berlemak...

5. Makan Angel Caps semasa perut kosong ( sebelum mengambil sarapan pagi)

6. Pastikan uolls x pernah skip untuk ambil Angel Caps setiap hari dan lihat sendiri apa yang akan berlaku pada kulit uolls !!!


Angel Caps Mempunyai 2000mg Vitamin C. 



Tahukah anda Kebaikan Vitamin C untuk Kulit ?

Perlindungan dari matahari

Vitamin C melindungi kulit dari radikal bebas yang terhasil kerana kesan jemur pada cahaya matahari, pencemaran dan kesan merokok. Antioksida dalam Vitamin C melindungi kulit dari radiasi ultraungu dan kesan terdedah kepada cahaya matahari.

Vitamin C mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit untuk jangka masa panjang.


Penghasilan Kolagen

Kolagen adalah komponen hydroxyproline dan hydroxylysine, 2 elemen untuk mengikat molekul yang menghasilkan kolagen. Ia menyebabkan kulit jadi gebu dan warna tona pada muka.

Kekurangan kolagen menyebabkan kulit kusan dan tidak bermaya. Kolagen melembapkan kulit dari dalam dan mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.


Penyembuhan Luka

Badan menggunakan Vitamin C untuk menggantikan tisu yang rosak sekaligus menyembuhkan luka dengan lebih cepat. Luka yang lambat sembuh adalah tanda kekurangan Vitamin C. Vitamin C meningkatkan keanjalan kulit dan mempercepatkan tisu terbentuk bagi penyembuhan yang cepat.

Melindungi dari perubahan warna kulit

Vitamin C melindungi DNA dari tindakbalas fotokimia yang menyebabkan tumor, perubahan warna kulit dan beberapa jenis barah kulit. Ia juga mengelakkan penghasilan Pyrimidine dimers yang menjadi punca utama penghasilan melanoma(masalah kulit).

Vitamin C juga mencerahkan kulit dari masalah jeragat dan tompok-tompok penuaan, membantu kelihatan lebih muda dan kulit lebih lembut.


Memperbaiki tekstur kulit.

Kolagen juga menghasilkan struktur saluran darah yang baik dan Vitamin C membantu sistem aliran darah. Saluran darah yang berada bawah kulit membawa oksigen dan nutrien yang menghasilkan kulit yang sihat. Tanpa nutrien yang cukup, kulit akan jadi kasar dan kering. Krim yang mengandungi Vitamin C memperbaiki rupa dan tekstur kulit.

Ia juga meningkatkan pembentukan elastin yang menebalkan, melindungi dan memulihkan sel kulit. Kesan tebal pada sel mengekalkan kelembapan, tingkatkan aliran darah pada kulit dan menjadikan kulit gebu.

Testimoni Angel Caps Skincare Harga Murah Giler


Testimoni Angel Caps Skincare Harga Murah Giler

Testimoni Angel Caps Skincare Harga Murah Giler

Testimoni Angel Caps Skincare Harga Murah Giler

Testimoni Angel Caps Skincare Harga Murah Giler


Harga Angel Caps Skincare Harga Murah Giler


1 UNIT 
RM 140.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT
RM 260.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



3 UNIT
RM 360.00
                 (Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)                   



Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**JB-HF**




Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Zaudin Saad | Zaudin Template
Copyright © 2015-Sampai Kiamat Hub Kecantikan dan Kesihatan Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Zaudin Template
Proudly powered by Blogger